097 184 30 63
  1. Блог

Як схуднути без спорту

Як схуднути без спорту

Як схуднути без спорту

Чи можливо схуднути, не вдаючись до фізичних навантажень? Відповіді в статті!

Людина, яка замислюється про те, що пора б узятися за фігуру. Але щоб домогтися дійсно позитивних змін, обов'язково потрібно поєднувати дієту і фізичні навантаження. Однак більшість з нас часто «жаліють» себе - а тому від тренувань, відверто кажучи, «ухиляються». Звичайно, можна обманювати себе тим, що не потрібно «виснажувати» свій організм. З іншого боку - знайти струнку фігуру, не докладаючи до цього абсолютно ніяких зусиль, не вийде. У цій статті ми розповімо про те, чи можна схуднути без спортивних навантажень.

Все залежить від мети

Чисто теоретично «зігнати» зайву вагу можна досить радикальними методами - жорсткою дієтою або зовсім перейти на «голодування». Ось тільки потрібно розуміти, що такі крайнощі ні до чого доброго не приведуть:

  • по-перше, коли організм недоотримує необхідну кількість їжі, він переходить в режим «самозбереження», а тому худнути буде навіть ... складніше;
  • по-друге: чим швидше відбувається втрата ваги - тим вище ризик набрати знову - причому, набагато більше.

Тому, якщо ви хочете позбутися від пари-трійки зайвих кілограмів, буде досить обмежити себе у шкідливому: відмовитися від смаженого і мучного. Що стосується тренувань, то цілком достатньо буде «прогулянки» на біговій доріжці в помірному темпі. До речі, подібне обладнання ви можете купити в інтернет-магазині Інтератлетика.

Підключаємо активний спорт

Але якщо зайвої ваги досить багато, то худнути різко - категорично заборонено.

  • По-перше - ви можете зірватися,
  • По-друге - це може викликати проблеми зі здоров'ям.

Є ще й естетичний момент: під час різкого схуднення сильно розтягується шкіра, що виглядає дуже неохайно.

Тому щоб зберегти тіло в тонусі, обов'язково потрібно займатися спортом:

  • Йога - більшість вправ спрямовані на отримання так званої статичного навантаження: це дозволяє не тільки добре розігріти м'язи, але і зробити тіло більш гнучким, а шкіру - пружною.
  • Біг - найкращий спосіб для позбавлення від зайвих кілограмів. Щоб домогтися позитивного результату, займатися потрібно не менше трьох разів на тиждень. Тривалість тренування повинна становити не менше години.
  • Силові тренування підійдуть тим, хто хоче поліпшити форму м'язів. Ви зможете домогтися гарного рельєфу рук, ніг, преса. При цьому важливо особливу увагу приділити техніці виконання вправ, тому займатися найкраще під наглядом тренера.

Пам'ятайте і про те, що навіть досягнувши бажаного результату, - потрібно продовжувати роботу над собою. Щоб зберегти гарне тіло, досить буде декількох тренувань в тиждень - але ви повинні викладатися на повну і не пропускати заняття. Час від часу міняйте тип навантаження: це дійсно змусить ваше тіло попрацювати.

Попередня стаття: Як вибрати тренера
Наступна стаття: Крепатура - що робити