097 184 30 63
  1. Блог

Як швидко накачати трицепс

Як швидко накачати трицепс

Можна сказати, що трицепс - одна з найбільш «шкідливих» зон. Накачати і «просушити» його - дуже непросто. Але неможливо уявити красиві руки без розвиненого трицепса. Наприклад, одна з головних проблемних зон для жінок - задня поверхня руки. Саме там збирається зайвий жир, від якого дуже важко позбутися. Для того, щоб руки виглядали підтягнутими, дуже важливо приділити особливу увагу опрацюванню саме трицепса. До речі, підкачати його можна як в тренажерному залі, так і в домашніх умовах. Як це зробити, ми детально розповімо в цій статті.

В домашніх умовах

Є м'язи, опрацювати які в домашніх умовах досить складно. А ось трицепс цілком можна опрацювати вдома - важливо лише виконувати вправи регулярно. Ви можете робити махи гантелями, якщо ж немає гантелей - цілком підійдуть... звичайні пляшки з водою. Також слід включити в свою програму віджимання: якщо немає спеціальної лави, можна віджиматися, спираючись, наприклад, на стілець. Якщо ви встановите будинку турнік, то у вас точно вийти накачати трицепс будинку, а крім того - забезпечити хорошу навантаження на біцепси і м'язи спини.

Ефективна робота в залі

Якщо вас цікавить, як швидко накачати трицепс, головна порада полягає в тому, щоб тренувати цю м'яз регулярно. Звичайно, кожен день працювати на трицепс - це вже занадто: він, як і будь-які інші м'язи, обов'язково повинен встигати «відпочити». Адже робота з тренажерами передбачає зміну діяльності: після інтенсивної і напруженої тренуванні важливо забезпечити повноцінний день відпочинку.

Для того, щоб відмінно опрацювати трицепс, обов'язково спробуйте наступні вправи в свою програму:

Вправи з гантелями

Безумовно, будь-ефективний комплекс вправ передбачає використання гантелей. З їх допомогою можна опрацювати і трицепс: займіть положення «полуприседа», зігніть ноги в колінах. Далі слід взяти в руки гантелі і піднімати їх, згинаючи руки: але стежте за тим, щоб не було «ривків». Виконувати вправу можна одночасно двома руками, так і за однією.

Віджимання від лави

При дотриманні правильної техніки виконання віджимання від лави дають відмінну навантаження на зону трицепса. Вправа виконується наступним чином: приймаєте упор руками ззаду, ноги выпрямляете і - виконуєте підйоми. Але дуже важливо стежити за тим, щоб амплітуда згинання рук була як можна більше, спину потрібно тримати рівно.

Згинання рук на тренажері

Згинання рук на тренажері навантажує трицепс, подібно до вправ з гантелями. Але плюс тут у тому, що ви зможете використовувати набагато більші ваги - а це дозволить отримати ефективний результат в максимально короткі терміни.

І ще одна порада для тих, хто хоче «просушити» трицепс: обов'язково виконуйте кардіо - завдяки бігу ви зможете спалити весь зайвий жир. Але також важливо дотримувати правильну дієту: при роботі «на сушку» повинно бути як можна більше білків, а от кількість вуглеводів потрібно скоротити.

Вас зацікавить
Хіт
6 978
6 930
Хіт
17 899
100 158
47 808
49 878
11 346
2 376
33 500
116 580
Попередня стаття: Як швидко накачати крила
Наступна стаття: Як швидко накачати плечі