097 184 30 63
  1. Блог

Гребний тренажер Concept2 D РМ5 – кардіотренажер для справжніх переможців

Гребний тренажер Concept2 D РМ5 – кардіотренажер для справжніх переможців

Заняття на кращому обладнанні гарантують високі результати. Наполегливість, витримка, прагнення, техніка та систематичність - запорука досконалого тіла і міцного здоров’я. Гребний тренажер Concept2 D РМ5 - один з кращих тренажерів в лінійці виробника. Його міцну конструкцію, міць і відмінний функціонал оцінили новачки та професійні спортсмени з усіх куточків світу.

Гребний тренажер Concept2 D РМ5 – кардіотренажер для справжніх переможців

Навіть олімпійські чемпіони з гідністю оцінили переваги занять на даній моделі.

Гребний тренажер Concept2 D РМ5 покликаний перемагати

Кросфітери, бодібілдери, новачки і аматори віддають перевагу кардіотренажеру. Під час тренувального процесу працюють абсолютно всі м’язові групи одночасно. Нагрузка здійснюється за рахунок протидії повітря, завдяки цьому спортсмен самостійно регулює її, враховуючи індивідуальні особливості організму і півень фізичної підготовки. Заняття на виробі імітують греблю на воді, дозволяють ефективно опрацювати користувачу всі ті ж м’язи, зо і при водній греблі, з єдиною відмінністю - вправлятися можна в будь-яку пору року. Ви отримуєте той же результат, емоції і відчуття, що й на воді.

Переваги та функціональні характеристики гребного тренажера Concept2 D РМ5

Надійний, міцний, професійний, доступний, невибагливий - все це можна сказати про гребний тренажер Concept2 D РМ5. Устаткування ідеально поєднує в собі кардіо і силові навантаження, що дозволяє не тільки ефективно опрацювати мускулатуру, але також поліпшити роботу легенів і серця, а також розпрощатися із зайвою вагою.

  • Сучасний монітор і відмінний функціонал. Відмітна особливість кардіотренажера полягає в тому, що екран можна кріпити в зручному положенні, що дозволяє контролювати показники власного організму, не відволікаючись від тренувального процесу. Покращена система підсвічування, три канали передачі, можливість зберігати і переносити результати на інші носії. На компактному моніторі відображаються такі параметри: пройдена відстань, витрачений час, кількість витрачених калорій, пульс, середній і поточний темп.
  • Регулювання навантаження. Дана модель реагує на силу кожного ривка, що дозволяє спортсменові відчувати кожен м'яз і вибрати потрібний рівень. Силу опору і напруги може вибрати навіть новачок, який вперше займається на агрегаті. 10 різних програм регулювання навантаження дають можливість кожному задати свій ритм.
  • Надійні опори для ніг і зручні рукоятки. Для максимальної безпеки і комфорту під час тренінгу важливо, щоб опори фіксувалися. Немає різниці, який у вас розмір ноги, на цьому кардіотренажері надійно зафіксувати можна ступні. Ще одна перевага - відсутність занадто тугих ременів. Виробник втілив побажання користувачів - спеціальний 10-ти градусний вигин на рукоятці дозволяє людині перебувати в природному положенні. Купити гребний тренажер Concept2 D РМ5 можна в Києві, Дніпрі, Полтаві, Одесі, Харкові, а також інших населених пунктах України.
  • Надійність і довговічність конструкції. Виріб витримує інтенсивні навантаження в режимі «нон-стоп». Це зовсім не означає, що слід безперервно займатися, щоб перевірити правдивість сказаного. Устаткування тестується на кожному етапі виробництва, відповідає нормам і стандартам якості.
  • Ергономічність і зберігання. Завдяки невеликим габаритам використовувати кардіотренажер можна навіть в невеликій міській квартирі. Транспортувальні ролики значно спрощують процес переміщення обладнання в потрібне місце, також тренажер розбирається на дві частини.
  • Можливість онлайн тренувань і змагань. Спеціальні напрямні Slide (продаються окремо) дозволяють з'єднати будь-яку кількість агрегатів в єдиний ланцюг, щоб провести командне змагання або тренінг.
Гребний тренажер Concept2 D РМ5 – кардіотренажер для справжніх переможців

Замовити і купити гребний тренажер Concept2 D РМ5 можна в інтернет-магазині «Інтер Атлетика». У комплекті поставляється інструкція з експлуатації, монітор, також всі необхідні деталі і інструменти для збірки. У спортмаркеті представлений широкий асортимент товарів на найвигідніших умовах. Регулярні заняття на кардіотренажері - запорука відмінного самопочуття, прекрасної статури і міцного здоров'я.

Вас зацікавить
86 900
-5%
122 450
116 328
Хіт
60 237
Новинка
-5%
33 575
31 896