097 184 30 63
  1. Блог

Фітнес-трекер - кишеньковий тренажер, який мотивує до здорового способу життя

Фітнес-трекер - кишеньковий тренажер, який мотивує до здорового способу життя

Технології виробництва не стоять на місці, постійно з'являються цікаві корисні новинки, дію яких, безумовно, хочеться випробувати на собі. Кожна людина, яка займається спортом, знає, що для досягнення потрібних результатів необхідно стежити за станом свого організму. З цією метою раніше спортсмени рахували такі показники: кількість витрачених калорій, частоту серцевих скорочень і т.п.

Фітнес-трекер - кишеньковий тренажер, який мотивує до здорового способу життя

Звичайно ж, така процедура забирала певний час, який так важко викроїти. Спростити життя спортсменам допоможуть фітнес трекери.

Які функції виконують

Це чудо техніки з'явилося на ринку спортивних товарів не так давно, але підкорило користувачів у багатьох країнах світу. Сучасне пристрій користується популярністю як серед чоловіків, так і серед жінок. Стильний класичний аксесуар не тільки підкреслює індивідуальний стиль власника, але також мотивує до здорового способу життя, вносить різноманітність в щоденну систему тренувань. Основне завдання - відслідковувати процеси, які відбуваються в організмі людини під час занять. Щоб браслет почав «працювати», досить одягнути його на зап'ястя та визначити ціль. Мініатюрний гаджет не залишить без уваги жоден ваш рух, відстежить та виведе на дисплей найнеобхідніші дані: пульс, кількість витрачених калорій й кроків.

Скільки коштує фітнес трекер? Ціна буде залежати від цілого ряду показників: бренду, використаних матеріалів, наявності додаткових наворотів (підсвічування, будильник і т.д.).

Переваги сучасних аксесуарів

  • Більшість моделей відображають час - ви можете заощадити на придбанні годинника.
  • Матеріалом для виготовлення ремінців, як правило, служить силікон. Слід зазначити, що цей продукт потрібно правильно зафіксувати на руці (він не повинен ні бовтатися, ні здавлювати зап'ястя).
  • Еластичний ремінець не відчувається на руці.
  • Прості та зрозумілі у використанні.
  • Результати тренувань з вами протягом 24 годин, які можна переглянути на екрані гаджета.
  • Більшість виробів взаємодіє з мобільними пристроями, що дозволяє вам завжди залишатися на зв'язку.
  • Дуже важливою являється функція будильника. Кишеньковий тренер найбільш точним чином відстежує фази вашої активності, пробуджуючи вас в самий оптимальний час. Таким чином, ви отримуєте повноцінний сон, відчуваєте себе в чудовому настрої протягом усього дня.

Додатковим плюсом подібних снарядів можна назвати їх водонепроникність, чим може похвалитися більшість гаджетів. Брати з собою в басейн не рекомендується, але дощову погоду і душ вони витримують.

Не потребують частої зарядки, працюють в автономному режимі від 7 до 10 днів.

В Україні можна купити фітнес трекер в будь-якому спеціалізованому магазині спортивних товарів. Якщо браслет зноситься, то замінити його не складе труднощів.

Фітнес-трекер - кишеньковий тренажер, який мотивує до здорового способу життя

Якщо ви вирішили придбати такий розумний аксесуар, то слід знати особливості його використання

  • Мобільність, комфорт і точність - основні якості кишенькових тренажерів.
  • Рекомендується носити на неробочий руці - дані будуть більш точними.
  • Для досягнення очікуваного ефекту важливо правильно ставити цілі.
  • Винахід має бути сумісним з операційною системою.

У наші дні ринок пропонує різні варіанти, які відрізняються функціональністю, наявністю різних наворотів, кольоровою гамою. Якщо вам цікавий принцип дії пристосування, то можна почати з самого простого недорогого пристрою. Стильний міні тренажер допоможе вам досягти бажаного ефекту, вчасно нагадавши про ваші успіхи. В наші дні пристосування не рахується примхою модників. Купити фітнес трекер можна в Києві, Львові, Одесі, Харкові, а також інших містах України.

Контролюючи щодня власні досягнення, ви обов'язково досягнете відмінних результатів!