097 184 30 63
  1. Блог

Боді балет : що це?

Боді балет : що це?

Ви захоплено спостерігаєте за поставою і гнучкістю балерин, але думаєте, що ваш шанс стати такою граціозною вже втрачено? Не сумуйте, новий вид фітнесу поєднує в собі все найкраще від класичного фітнесу та балету. Підійде тим, хто дійсно мріє про чарівному і підтягнутому тілі, без істотних кардионагрузок.

Трохи про походження

Вважається, що ця унікальна методика була створена американським хореографом Чи Сараго. Вона повністю і цілком присвятила своє життя танцю. Вона представила світу свою розробку, яка називалася Body Ballet ще в 2005 році. Основна ідея полягала в цікавій комбінації класичної хореографії, пілатесу та йоги. Саме, мабуть, велика перевага цього фітнесу полягає в тому, що м'язова маса не збільшується, швидше навпаки, ви отримуєте рельєфне, гарне тіло, з правильною поставою.

Чого чекати від тренування

В одному тренуванні об'єднані вправи підвищують витривалість організму і гнучкість. Секрет успіху - комплексний підхід., Виконуючи вправу, наприклад присед в пліє супроводжується чіткими рухами рук, в цей же час м'язи преса максимально напружені, а хребет витягнуть. Все це відбувається красиво, граціозно і неспішно.

Велика частина тренування проходить біля балетного станка, але це не означає, що вам потрібно купувати балетну форму, навпаки, заняття в принципі не вимагають особливого одягу. Головне вибирати комфортну одяг, не сковує рухи. Єдине, що дійсно стане в нагоді, так це гетри - м'язи гомілки розігріваються набагато швидше.

Крім виконання стандартних па біля балетного станка, боді - балет, як правило, включає ще і роботу без опори, а також виконуються вправ, сидячи і лежачи на килимку.

Пропонуємо вам подивитися відео урок з вправами:

Чим корисний боді - балет

  • Боді - балет по праву вважається одним з найбільш безпечних видів фітнесу, так як будь-хореографічні елементи, які можуть бути травматичними - виключені.
  • Доступність. Тут немає ні вікових, ні фізичних обмежень. Тренування не настільки інтенсивні, щоб досягти рівня кардіо, тому люди, які мають ті чи інші проблеми зі здоров'ям зможуть собі дозволити боді - балет.
  • Схуднення - одна з найбільш приємних новин для більшості жінок. Якщо регулярно відвідувати 1,5 годинні тренування, зайва вага піде дуже швидко.
  • Гарна фігура. Сам комплекс вправ розрахований на розтягнення м'язів, тому вони в підсумку, будуть мати красиву і головне - правильну форму.
  • Ідеальний прес. впродовж всього заняття вам потрібно тримати осанку, а прес в цьому процесі далеко не останню!

В заключення

Ми живемо під час достатку спорту : спорт доступний, популярний, завжди в моді, тому гріх не користуватися можливостями, які нам надані. Випробуйте на собі цю унікальну фітнес - програму і може саме вона стане вашою улюбленою.

Попередня стаття: Крепатура
Наступна стаття: Сушка тіла