097 184 30 63
  1. Блог

Aqua Training Bag – ідеальний вибір для досягнення високих результатів в боксі

Aqua Training Bag – ідеальний вибір для досягнення високих результатів в боксі

Практично всі види бойових мистецтв використовують різноманітні комбінації і техніки ударів. Досконалі і надійні груші Aqua Training Bag здатні витримати силу навіть найсильнішого удару. Знаменита американська компанія випускає боксерські тренажери для відпрацювання ударів, які покликані перемагати. Спортивні снаряди продовжують підкорювати як новачків, так і заслужених спортсменів у багатьох країнах світу. Сучасні мішки з нетрадиційним підходом виконання забезпечують максимальний комфорт під час тренінгів.

Aqua Training Bag

Що виділяє Aqua Training Bag серед аналогів інших популярних виробників?

Матеріалом для виготовлення служить високоміцна вінілова шкіра. Наповнюється такий мішок водою. Саме це відрізняє його від традиційних груш. Використовуючи професійні винаходи, ви маєте можливість ефективно виконувати вправи, опрацьовувати різні рухи. Незаперечна якість в гармонійному поєднанні з ретельно продуманою конструкцією дозволяють проводити тренування, спрямовані на опрацювання всіх груп м'язів, відпрацьовувати техніку та різні комбінації. Одна з основних переваг – мінімальне навантаження на кисті, що дозволяє тренуватися більше, бити сильніше, при цьому менше втомлюватися.

Боксерські мішки Aqua Training Bag мають ряд переваг, які виділяють їх серед аналогів других популярних брендів:

  • Змінюючи об'єм рідини, можна регулювати жорсткість та вагу снаряда.
  • Навантаження на суглоби (навіть при найсильніших ударах) буде мінімальним.
  • Простота в експлуатації та обслуговуванні.
  • Можливість швидкої зміни місця розташування обладнання.
  • Тривалий термін служби.
  • Можливість підібрати потрібний розмір.
Aqua Training Bag

Хто вибирає водоналивні груші Aqua Training Bag?

Кращі тренажерні зали по всьому світу віддають перевагу водоналивним мішкам Aqua. Випробувавши продукцію американського бренду, вам не захочеться повертатися до тренувань з класичними снарядами. Інноваційні рішення і сучасні методики у виробництві націлені на турботу про кожного користувача. Спеціальне рідке наповнення дозволяє проводити заняття навіть після перенесених травм, зводячи до мінімуму больові відчуття. Тренажери набагато стабільніше й стійкіше тримають удар в порівнянні з традиційними боксерськими снарядами. Займатися можуть спортсмени всіх вікових груп і різних рівнів фізичної підготовки.

Важливим є той факт, що з професійними грушами Aqua працюють відомі світові боксери – Мурат Гассієв, Сауль Альварес та інші. Це свідчить про високу якість снарядів, які користуються широкою популярністю в кращих тренажерних клубах.

На нашому сайті представлені боксерські мішки, купити які можна за демократичними цінами. Бийте точно в ціль і завжди перемагайте свого супротивника!

Вас зацікавить
863
2 300
25 606
552
- Водоналивний мішок Aqua Training Bag
+ 3 варіанти
В наявності
0
5 161