097 184 30 63
  1. Блог

Вибираємо аксесуари для настільного тенісу правильно

Вибираємо аксесуари для настільного тенісу правильно

Як провести вільний час? Можна залягти на зручному диванчику за переглядом серіалів, відправитися в туристичний похід, зібратись компанією на пікнік або сходити в кафе. Вносити щось новеньке в повсякденне життя дуже корисно. Зарядитись позитивними емоціями, поліпшити загальний стан організму і просто цікаво провести вільний час можна за грою в настільний теніс. Напевно, кожен хоч раз, але пробував свої сили в такій рухливій грі. Вироби встановлюють в санаторіях, шкільних установах, спортивних центрах, навіть під відкритим небом. Єдине, що потрібно від вас - бажання, азарт і трохи терпіння (якщо ви не вмієте грати).

Вибираємо аксесуари для настільного тенісу правильно

Звичайно ж, не обійтися без аксесуарів для настільного тенісу.

Що знадобитися для гри?

У наші дні ринок товарів для спорту переповнений різними моделями, які різняться цінником, якістю, конструкцією. З чого ж почати?

Стіл. Без нього точно не обійтися. Варіантів дуже багато. Важливо заздалегідь визначитися з місцевістю проведення дійства.

Виділяють два види:

  • Всепогодні. Назва говорить сама за себе: «Що мені сніг, що мені спека, що мені дощик проливний». Призначається для використання на вулиці, можна також експлуатувати в приміщенні. Конструкція витримує температурні перепади, несприятливі погодні умови (дощ, вологу, мороз), стійка до вигорання. Стільниця, як правило, виготовляється з меламіну (полімерної смоли), який злегка гасить відскік м'яча. Такі столи оснащені функцією складання, що дуже зручно при транспортуванні.
  • Для закритих приміщень. Не призначаються для експлуатації під відкритим небом. Матеріалом для виготовлення ігрової поверхні служить високоякісний ДСП або алюміній, які забезпечують відмінний відскік м'ячика. На стільницю наноситься покриття антивідблиску, що запобігає мерехтінню ламп, світильників та інших джерел світла. Завдяки транспортувальним коліщаткам, якими оснащено більшість винаходів, перемістити агрегат в потрібне місце не складе труднощів.

Купити аксесуари для настільного тенісу ви маєте можливість в магазині «Інтер Атлетика». Високоякісні товари за найнижчими цінами, сучасний дизайн, відмінний функціонал припадуть до душі і новачкам, і досвідченим гравцям.

Кульки. Оптимальна окружність кульки становить 40 мм, а вага - 2,5 грама. Зазвичай винахід складається з двох частин, з'єднаних швом (він повинен бути гладким, а не опуклим або внахлест). Щоб перевірити жорсткість кулі, потрібно злегка притиснути одночасно великим і вказівним пальцем обидві половинки. Хороший м'ячик пружинить однаково з двох сторін. Аматорські бувають різнокольорові, з різними малюнками, для змагань - обов'язково білі з маркуванням ITTF.

Активне проведення часу корисно як для фізичного, так і для емоційного стану. Ви зміцните імунітет, виробите координацію, витривалість і гнучкість, покращите зорову пам'ять.

Купити аксесуари для настільного тенісу можна як в Києві, так і в інших населених пунктах України. Столи також виділяють: аматорські, тренувальні, професійні, дитячі. Перший варіант часто зустрічається у дворах, школах, де любителі влаштовують дружні поєдинки. Тренувальні - відмінне рішення для вдосконалення навичок, підготовки до чемпіонатів. Професійні агрегати, як правило, виготовляються відповідно до спеціальних стандартів для змагань світового рівня. Дитячі моделі відрізняються універсальністю і практичністю: їх можна використовувати в якості журнального столика (або захопити з собою на пікнік). Від дорослих вони відрізняються тільки розмірами.

Розкривайте себе за захоплюючою грою!