097 184 30 63
  1. Блог

Зустрічайте новинку на сайті "Інтер Атлетика" - бігову доріжку нового покоління Reebok SL8.0 (RVSL-10821)!

Зустрічайте новинку на сайті "Інтер Атлетика" - бігову доріжку нового покоління Reebok SL8.0 (RVSL-10821)!

Легендарний бренд Reebok в черговий раз представив кардіотренажер, який піклується про своїх користувачів. Тренуватися та отримувати максимум від занять може кожен, хто хоче зробити тренувальний процес по-справжньому якісним і ефективним. Бігова доріжка Reebok SL8.0 (RVSL-10821) - гармонійне поєднання відмінного функціонала, простоти використання, стильного дизайну, щадного навантаження на опорно-руховий апарат і творчих ідей команди професіоналів.

Бігова доріжка Reebok - досконалість в найдрібніших деталях

Якщо бігти до мрії, то лише на біговій доріжці провідного світового виробника "Рібок". Якщо тренуватися, то лише в задоволення, насолоджуючись кожною хвилиною. Заняття на біговій доріжці Reebok - неймовірна реалістичність пробіжки на трасі з тією відмінністю, що вам не потрібно переносити тренування через будь-які каверзи погоди. Тренуватися можна в залі або навіть в затишній домашній атмосфері, якщо ви вирішите купити тренажер для індивідуального використання.

Що ж відрізняє тренажер від аналогів, представлених на ринку кардіообладнання?

  • Бігова доріжка Reebok SL8.0 (RVSL-10821) розроблена з використанням технології SubLite, яка амортизує кожен крок і знижує навантаження на суглоби, забезпечуючи комфорт і стабільність для оптимальної пробіжки. Дана технологія значно розширює коло користувачів: займатися мають можливість люди з порушенням роботи опорно-рухового апарату, люди літнього віку.
  • Потужний двигун розвиває швидкість до 20 км / год, що дозволяє проводити високоінтервальні тренування й отримувати максимум від тренувального процесу. Двигун здатний витримати інтенсивні забіги і буде справно функціонувати 24 години на добу 7 днів на тиждень.
  • Кут нахилу бігового полотна регулюється в 18 положеннях, таким чином створюється необхідний рівень навантаження для людей з різними спортивними цілями й ступенем фізичної підготовки.
  • 24 попередньо і 10 цільових програм допоможуть досягти бажаних результатів в найкоротші терміни та насолоджуватися результатом - ідеальною фігурою.
  • Повністю інтегрований медіацентр дозволяє відтворювати вашу улюблену музику через динаміки потужністю 5 Вт.
  • Кардіотренажер оснащено підставкою для планшета шириною до 7,3 дюйма, що робить пробіжки ще комфортнішими. Ви худнете, при цьому паралельно переглядаєте улюблену передачу, берете участь у відеоконференції чи навіть виконуєте уроки з дитиною.

Бігова доріжка Reebok SL8.0: відвідати будь-який куточок світу так просто!

Мрієте про подорож у Лондон, Париж чи хочете підкорити Еверест? З біговою доріжкою американського виробника можливо все і навіть більше. Завдяки сумісності з додатком Reebok Fitness App ви маєте можливість віртуально прокладати маршрути по реальних місцях нашої планети. Щоб опинитися в будь-якому куточку світу, досить встановити на ваш гаджет додаток і синхронізувати з обладнанням. Продовжити наступне тренування ви можете з того місця, де зупинилися під час останнього заняття, або вибрати новий пункт. Безсумнівно, яскраві емоції від такої пробіжки вам гарантовані!

На екрані, вбудованому в консоль, показані всі необхідні параметри й показники: частота серцевих скорочень, довжина пройденої дистанції, швидкість руху, кількість витрачених калорій. Всі дані зберігаються в пам'яті вбудованого комп'ютера, тому не варто переживати, якщо ви щось упустите або забудете.

Корисні пробіжки в закритому приміщенні

Бігова доріжка Reebok SL8.0 розвіє всі міфи про незручність бігу в закритому приміщенні. Кожен крок максимально наближений до реальних умов, що дозволяє насолоджуватися пробіжкою. Систематичні тренування сприяють зміцненню стінок судин, поліпшенню витривалості та координації, нормалізації сну. Зайва вага, хронічна втома і дратівливість залишаться в минулому, а ви отримаєте красиву статуру, міцне здоров'я і завжди будете в прекрасному настрої.

Бігова доріжка Reebok SL8.0 (RVSL-10821) - вибір справжніх переможців!

Надходження очікуйте 25 грудня!