097 184 30 63
  1. Блог

Чарівний одяг, який зігріє при будь-якій негоді

Чарівний одяг, який зігріє при будь-якій негоді

З приходом зими, звичайно ж, не хочеться відмовлятися від звичних хобі: полювання, риболовлі, велосипедної їзди, спорту. Чому більшість із нас часом так не хоче залишати затишне гніздечко? Сильний вітер, студений мороз, пронизливий холод - причини, із-за яких люди відмовляються від активної діяльності. Зимова пора - це зовсім не привід для того, щоб заритися під теплу ковдру та чекати приходу весни. Відчути тепло, комфорт, свободу рухів в будь-яку негоду допоможе термобілизна. Досконалий, продуманий до дрібниць одяг, позбавить від необхідності надягати на себе багато всього з однією лише метою - зігрітися. Варто відзначити, що багатошаровість в одязі часто призводить до перегрівання.

Чарівний одяг, який зігріє при будь-якій негоді

Сучасний ринок пропонує різноманітні товари: починаючи з майок, закінчуючи комбінезонами. Вироби відрізняються не тільки по фасону, дизайну, ціні, але також матеріалами, виконанням швів, що також визначає якісні характеристики. Яка ж функція термоодягу? Основне завдання - відводити вологу від організму, що дозволяє людині відчувати тепло. Головна мета, яку ставлять перед собою розробники, - тканина, яка не тільки буде підтримувати оптимальний температурний режим, але також «дихати», пропускати вологу, не сковувати рухи.

Моделі для спорту, активного відпочинку, щоденного використання - як не помилитися з вибором? Спочатку необхідно визначитися: де і як часто ви плануєте використовувати такий аксесуар.

Види термоодягу

  • Для екстремального холоду. Якщо ви обожнюєте екстрим, гострі відчуття й не уявляєте свого життя без пірнання під крижану воду, то таке вбрання створене спеціально для вас. Одяг щільно “сідає” від маківки до п'ят, не пропускає вітер. Як правило, являє собою цілісний костюм, який можна використовувати при - 45 градусах. Вироби також користуються популярністю серед рибалок.
  • Для занять спортом. Відмітна особливість такої білизни - не дати організму перегрітися. Тканина повинна бути м'якою, приємною на дотик, міцною та еластичною. Спорядження повторює контури тіла, забезпечує легкість і свободу рухів. Купити таку термобілизну можна як в Києві, так і в інших населених пунктах України. При активних фізичних навантаженнях людина пітніє сильніше. Для запобігання розмноження бактерій використовуються волокна, що містять молекули срібла. Призначається для помірної температури від +5 до -15.
  • На кожен день. Характеризується доступністю, універсальністю та простотою у використанні. Виробляється як з синтетичних, так і натуральних волокон. Майки, шорти, реглани, штани, футболки - далеко не повний перелік товарів, які пропонують більшість виробників. Ефективно виконує свою функцію при температурі до -25 градусів.
  • Вітрозахисні. Для їзди на мотоциклі, велобайку взимку - відмінне рішення. Тканина складається зі спеціальної непродувної мембрани.

Наступне, на що необхідно звернути увагу - матеріал.

З чого виробляється сучасна зігріваюча білизна:

  • Синтетика. Вбрання виготовляється з штучних волокон, які відмінно підтримують оптимальний температурний режим, не дозволяють організму перегрітися, пропускають піт назовні. Як правило, для поліпшення якісних показників, виробники комбінують різні матеріали: лайкра, спандекс, нейлон, поліестер та інші.
  • Натуральні. Шерсть - правильний вибір для всіх і кожного, хто хоче зігрітися. Матерія забезпечує комфорт навіть при самих холодних морозах. Єдиний мінус такого типу виробів - можливість алергічної реакції. У людей з чутливою шкірою шерсть може викликати роздратування, висип, почервоніння. Це зачасту являється причиною відмови від натурального предмета гардероба.

Скільки коштує термобілизна? Купуючи шкарпетки і костюм для спуску на засніжених горах, звичайно ж, перший варіант буде в рази поступатися в ціні. Вартість якісної білизни визначається наступними характеристиками: виконанням швів (вони повинні бути максимально плескаті), типом матерії, брендом, цільовим призначенням.

Переваги термоодягу

  • легкість і простота у використанні;
  • «дихаюча» матерія;
  • виводить піт назовні, завдяки чому шкіра залишається сухою;
  • тепло при будь- якій негоді.

Рекомендації по правильному догляду:

  • бажано тільки ручне прання при температурі не вище 40 градусів;
  • не допускається прасування;
  • не застосовувати засоби для виведення плям і відбілюючі засоби;
  • сушити природним шляхом (без застосування обігрівачів, фенів і т.д.).

В Україні купити термобілизну можна, відвідавши інтернет-магазин «Інтер Атлетика». Наші консультанти допоможуть підібрати модель, яку ви так давно шукали.

Подбайте про тепло комфорт в зимову пору!