097 184 30 63
  1. Блог

Велотренажери: скажіть "ні" зайвій вазі

Велотренажери: скажіть "ні" зайвій вазі

З настанням весняно-літнього періоду, коли верхній шар одягу можна залишити в шафі, тренажерні зали і вулиці переповнені людьми, які хочуть в найкоротші терміни позбавитися від зайвої ваги і добряче прокачати тіло. А що ж заважає залишатися в прекрасній формі в будь-яку пору року? Лінь або просто небажання підлаштовуватися під робочий графік тренажерки? Хороша новина в тому, що і перша, і друга ситуація вирішуються. Щоб перебороти лінь, необхідно просто поставити перед собою мету і правильно себе мотивувати. Сьогодні зовсім не обов'язково бігти в тренажерку, щоб працювати з власним тілом. Тренуватися можна не покидаючи стіни рідної домівки, а хорошим домашнім тренером буде велотренажер.

Велотренажери: скажіть ні зайвій вазі

Систематичні кардіотренування дозволять виглядати ефектно і привабливо, зміцнюють здоров'я, покращують роботу серця і легенів.

Чому саме велотренажер?

Сучасний ринок товарів кардіо обладнання пропонує різні варіанти для занять вдома: бігові доріжки, степпери, орбітреки. Тому часом важко зробити правильний вибір. Якщо ви обожнюєте велосипедну їзду, дбаєте про здоров'я і фігуру - велотренажер буде вірним рішенням.

Класична модель імітує їзду на звичайному велосипеді, але має ряд переваг:

  • Стійкість. Вам не потрібно турбуватися про те, що обладнання впаде разом з вами. Сучасні тренажери характеризуються надійністю і стійкістю, а значить, ніщо не буде відволікати вас під час тренувального процесу.
  • Програмне забезпечення. Магнітні та електромагнітні вироби оснащені датчиками вимірювання пульсу, які дозволяють завжди тримати під контролем показники серцебиття. Якщо бачите, що частота ударів зашкалює за 140 - негайно робіть перепочинок. Показники тренувального процесу відображаються на вбудованому екрані: довжина пройденої дистанції, швидкість руху, кількість витрачених калорій. Купити велотренажер можна в Києві, Дніпрі, Полтаві, Одесі, Харкові, а також інших містах України.
  • Простота і легкість в експлуатації. Не потрібно проходити спеціальний інструктаж, щоб приступити до тренувань. Хочете покращувати свою фігуру - сміливо приступайте до процесу, все просто і зрозуміло на інтуїтивному рівні. Звичайно, рекомендується спочатку ознайомитися з інструкцією по використанню вашого агрегату.
  • Тренувальні програми. Різні режими дозволяють займатися як новачкам, так і досвідченим спортсменам. Вибрати помірну велоїзду або інтенсивний тренінг - вирішувати тільки вам. Задавайте посильний для себе ритм, враховуючи рівень підготовки, поставлені цілі і можливості власного організму.
  • Заняття дозволяють позбутися від зайвої ваги, ефективно опрацювати сідниці, стегна і литкові м'язи.
  • Навантаження на опорно-руховий апарат і суглоби нижче, ніж при тренуваннях на біговій доріжці. Однак слід враховувати, що і калорії спалюються повільніше за рахунок того, що людина перебуває в сидячому положенні.
Велотренажери: скажіть ні зайвій вазі

Скільки коштує велотренажер? Ціни на різні моделі кардіообладнання можуть істотно відрізнятися. Так, більш простих виробів не надто популярних виробників з мінімальним набором програм цілком достатньо для повноцінних занять. Популярні тренажери іменитих брендів можуть похвалитися великою кількістю програм, які задовольнять запити всіх і кожного незалежно від рівня фізичної підготовки. Додаткові зручні «фішки» у вигляді вентилятора, підставки для книги та води допоможуть зробити будь-яке тренування приємним і комфортним. Звичайно, ціна на такі установки буде в рази перевищувати вартість найпростіших кардіотренажерів.

Який вибрати велотренажер - горизонтальний або вертикальний.

  • Вертикальні відтворюють їзду на звичайному велосипеді. Надати спокусливий рельєф м'язам ніг, скинути парочку кілограмів, поліпшити роботу легенів і серця - з цими завданнями впорається виріб.
  • Горизонтальні по конструкції відрізняються від вертикальних побратимів - педалі розташовані під кермом, оснащені зручною спинкою. Заняття, як правило, призначають у реабілітаційних цілях, а також людям після травм. Спина знаходиться в комфортному положенні (кут нахилу спинки регулюється).

В Україні купити велотренажер можна в інтернет-магазині Inter Atletika, де представлений великий вибір товару по апетитним цінами. Кращі моделі чекають своїх покупців.

Здійснюйте велопрогулянки в домашніх умовах і залишайтеся завжди в прекрасній фізичній формі.

Вас зацікавить
134 102
98 552
118 302
114 352
51 350
Новинка
32 500
118 223
102 502
63 200
82 752
28 637
Хіт
-17%
8 406
6 948