097 184 30 63
  1. Блог

Підготуйте тіло до приходу весни за допомогою простих аксесуарів для фітнесу

Підготуйте тіло до приходу весни за допомогою простих аксесуарів для фітнесу

Підтримувати тіло в тонусі і стежити за станом свого здоров'я потрібно не тільки влітку, але кожного дня. Багато людей в зимовий період “залягають в сплячку”, адже часом неохоче зайвий раз виходити з квартири, щоб дістатися до тренажерного залу або навіть буває лінь вправлятися вдома. З приходом весни пробуджується не тільки природа, але також бажання виглядати чудово. Як же підготуватися до зустрічі з теплими сонячними промінчиками? Дотримання збалансованого раціону харчування, вітаміни в достатній кількості, помірні фізичні навантаження виконають свою справу.

Гармонійне поєднання перерахованих вище складових благотворно позначається не тільки на формах, але також на стані шкіри і волосся, імунітету, організму в цілому.

Як правильно тренуватися, щоб досягти бажаного результату?

Важко однозначно відповісти на це питання, адже різні сфери в світі спорту диктують також свої правила. Найголовніше - не нашкодити і не перестаратися. У даній статті ми поговоримо про такий популярний серед представниць прекрасної статі напрямок, як фітнес. Жінки люблять його не тільки за «модне» звучання, але також за різноманітність у виборі тренувальних підходів. Заняття дозволяють скинути вагу, активно попітніти, задіяти всі групи м'язів. Люди, які давно і систематично вправляються, відзначають, що організм стає більш стійким до різних захворювань, поліпшується сон. З тренуваннями йдуть геть стрес, втома, нервозність і поганий настрій. Ранкова програма заряджає бадьорістю і прекрасним настроєм на цілий день.

Урізноманітнити будь-які вправи можна за допомогою всіляких товарів, придбати які можна в будь-якому спортивному магазині.

Основні види снарядів

  • М'ячі. Характеризуються практичністю, універсальністю і міцністю. На спорядженні можна виконувати різноманітні вправи, комплексно опрацювати все тіло. М'ячі можна використовувати як в тренажерному залі, так і в домашніх умовах. Відрізняються вони діаметром, дизайном, міцністю матеріалу. Також їх експлуатують для терапії та профілактики різних захворювань суглобів і хребта. Купити такі аксесуари для фітнесу можна як в Києві, так і в інших містах України.
  • Мати. Завдяки коврикам ви не тільки відчуєте максимальну зручність і комфорт, але також допоможете запобігти травмам голови, спини, рук, ніг. Вони різняться по зовнішній обшивці, наповненню, товщині, формі, дизайну. Легка вага, мобільність, невеликі розміри - основні переваги. Мати також дуже практичні - їх можна застосовувати в якості килимка для гри з дітьми.
  • Платформи. Просте пристосування для активних людей, які люблять експериментувати і пробувати щось нове. Представляють собою платформи невеликих габаритів (деякі моделі складаються, що дозволяє економити вільний простір). Можна стрибати, виконувати випади з гантелями та іншими снарядами. Працює вся мускулатура, при цьому спортсмен худне.
  • Скакалка. Універсальний агрегат, знайомий ще з дитинства. Поліпшити дихання, позбутися від зайвих калорій, підтягнути живіт і сідниці - все можливо з одним лише інструментом. Сучасні скакалки різняться не тільки довжиною (вибирати необхідно, враховуючи зріст), але також наявністю «наворотів»: лічильник стрибків, вимірювач пульсу та швидкості.
  • Еспандер. Скільки коштують аксесуари для фітнесу? Бренд, якість використаних матеріалом, наявність «модних фішок» та інші параметри впливають на кінцеву ціну. Кожен сам для себе повинен вирішити: скільки коштів готовий віддати за обладнання, як часто і де планує експлуатувати екіпіровку. Еспандери відрізняються розмірами і дією. Можна придбати кишеньковий тренажер (задіє тільки кисті рук) або - вироби для комплексної роботи м'язів плечового пояса, спини. Різняться також еластичністю, твердістю, цільовою спрямованістю.

Обважнювачі, рукавички, пояси, лямки, бодібари - далеко не повний перелік винаходів для такого спортивного спрямування. Тренування дають можливість не тільки привести тіло в тонус, але також досягти внутрішньої гармонії, виробити в собі дисциплінованість. Сучасний ринок пропонує широкий вибір пристосувань для ефективних занять, використовувати їх можна як в тренажерці, так і в стінах рідного будинку. Створювати власні програми, враховуючи рівень підготовленості, вік і т.д.

В Україні купити аксесуари для фітнесу можна в інтернет-магазині «Інтер Атлетика». Широкий асортимент товарів високої якості на найбільш вигідних умовах задовольнить запити навіть найвибагливішого покупця.

Почніть готувати себе до приходу весни вже сьогодні!

Вас зацікавить
1 742
3 573
-55%
12 108
5 499
2 933
3 170
500
700
700