097 184 30 63
  1. Блог

М'ячі MVP тепер в Україні!

М'ячі MVP тепер в Україні!

Своєю основною місією Інтер Атлетика завжди вважала розвиток спорту та популяризацію здорового способу життя як в Україні, так і за її межами. Саме тому компанія постійно працює над розширенням асортименту.

Цього разу ми раді представити любителям ігрових видів спорту бренд MVP. Футбольні та баскетбольні м'ячі цієї марки відповідають найвищим стандартам якості.

Ключовою особливістю продукції бренду є оптимальне поєднання демократичною вартості і дуже високої якості, яке компанія Sanli Albert Sporting Goods Co., Ltd, що володіє брендом MVP, ставить понад усе. Для створення продукції, представленої на сайті, були використані тільки найкращі матеріали, в числі яких як синтетична еко-шкіра, так і натуральна.

М'ячі MVP - бренд перевірений часом

Особливу увагу виробник приділив зручності м'ячів під час використання. Так деякі моделі, призначені для гри в баскетбол, мають поглиблені борозни і особливу текстуру покриття, що роблять хват більш зручним, а зчеплення з поверхнею - якісним.

Для поліпшення аеродинамічних властивостей м'ячів для футболу був використаний високоякісний ламінований поліуретан, а їх феноменальна довговічність і надійність забезпечена використанням механічної зшивання замість більш звичної в цьому відношенні зшивання.

Вся продукція, представлена ​​на сайті, була ретельно відібрана експертами компанії Інтер Атлетика і являє собою лише найбільш вдалі моделі з продуктивною лінійки MVP.

Вас зацікавить
943
840
851
863
900
1 357
621
950
900
736
575
437
518
805
943