097 184 30 63
  1. Блог

Фітнес - туризм сьогодні

Фітнес - туризм сьогодні

З кожним роком фітнес - туризм стає все більш распртраненным явищем. Це як убити одним пострілом двох зайців - виїхати у відпустку, але при цьому займатися спортом. Важко не погодиться, що на березі моря і фітес дається простіше.

Фітнес тур являє собою групові поїздки на курорти, в супроводі фітнес - тренера, який еждневно проводить повноцінні тренування. Він стежить за вашим харчуванням, допомагає в підборі правильної програми. Відмінний відпочинок для людей, які міцно пристрастилися до фітнесу.

Така форма відпочинку була спільно геренирована туристичними компаніями і фітнес - клубами. Задоволення не з дешевих, так як ціни на такі тури відсотків на 50 вище, ніж на ті, що пропонують пасивний відпочинок. Вважайте, що ви оплачуєте до всього іншого ще і щоденного інструктора - його роботу і проїзд. Звичайно і тури ці складені по вищому класу, причепетися вам буде не до чого. Не дивно, інакше навіщо платити такі гроші?

З чого він складається?

Як правило, фітнес - тур складається з активної і пасивної частини. Зрозуміло, ви вже здогадалися що вони собою представляеют. Активна частина складається з тренувань, а пасивна - ваше вільний час.

Що пропонують туристам:

  • Різні фітнес - програми;
  • Індивідуальну програму корекції фігури, зміцнення здоров'я і фізичних даних;
  • Відпочинок біля басейну або моря, вільний час для всього, чого забажає ваша душа - розваги, екскурсії тощо;
  • Контроль за вашими показниками ( відсоток м'язової маси і жиру тощо);
  • Спеціально підібране харчування.

Куди їдемо?

Все залежить від ваших фінансів. Чим далі і дорожче країна - тим тур буде більше коштувати. Вам потрібно буде укласти два договори : один з фітнес - клубом, а інший з турагентсвом. Плата поділяється так: за переліт, проживання та харчування платити потрібно турфірмі, а за сам спорт - фітнес - клубу.

Фітнес також буде трохи відрізнятися, в залежності від вашого вибору напряму відпочинку. Наприклад, у Східних країнах, акцент буде стояти на животі, стегнах і грудях. В Індії працювати будуть руки і ноги, а також міміка - своєрідний фітнес для особи. Що стосується азіатських курортів, там ви спалите перейнятися бойовими мистецтвами. Іспанія зможе вразити вас пристрастю фламенко, африканські країни порадують традиційними племінними танцями, а латиноамериканські країни дійсно змусять ваше тіло «ходитиме ходуном».

Тур триватиме близько 10-14 днів. Фітнес - програма буде складатися з 2 - 4 тренувань в день: вранці щось розслаблююче, типу йоги або пілатесу; вдень вас чекає аквааеробіка; а ввечері - стретчинг.

Досить незвичайний відпочинок, навіть для тих, хто спортом не займається. Якщо вам просто набридли курорти пропонують лише пасивний відпочинок біля моря, вам варто зважитися і спробувати.

Наступна стаття: Біг взимку