097 184 30 63
  1. Блог

Спортивна мода

Спортивна мода

Незалежно від мети, яку переслідує жінка, відвідуючи спортзал або будь-який вид фітнесу, нам завжди дуже важливо добре виглядати. Ніхто не забороняв виглядати карколомно у спортивній формі. Сьогодні ми розглянемо види спортивної форми в залежності від тренування.

Вибираємо "верх"

Для занять в тренажерному залі найкраще підійде одяг з поліестера, оскільки він вбирає в себе зайву вологу і не прилипає до тіла. Також така форма зовсім не примхлива в пранні, і що дуже важливо - вона не помнеться в сумці.

Спортивні магазини пропонують покупцеві широкий асортимент шортів та топів, всіх можливих кольорів і розмірів. Тому ви без праці зможете підібрати собі те, що найбільше вам підходить, ще й пограти з квітами. Розмір потрібно вибирати акуратно, так як одяг меншого розміру буде стягувати тіло, і м'язи не зможуть нормально функціонувати.

Якщо ваші заняття передбачають роботу з вагою - спеціальні рукавички необхідний атрибут ваших занять. Інакше через пару тижнів ваші руки будуть у величезних мозолях. Ви зможете їх знайти в будь-якому спортивному магазині.

Взуття

Для занять на біговій доріжці необхідно купувати кросівки з повітряними подушками і зроблені з легкого матеріалу, щоб не створювався парниковий ефект.

Вибираємо штани

Спортивні штани вибирайте трикотажні і не занадто обтягуючі. Для жінок так само рекомендують спеціальний ліф, який зможе максимально тримати вашу груди, щоб при бігу ви не відчували болю або дискомфорту.

Нюанс для ролерів

Любителям покататися на роликах рекомендують максимально вільну форму, щоб не сковувати рухи. Однак це не є найголовнішим. Необхідним є дотримання безпеки - у вас повинні бути наколінники, налокітники і бажано шолом на голову. Вибираючи колір своєї форми - не соромтеся, чим яскравіше будуть кольору, тим помітніше ви будете для інших учасників руху. Вибір роликів - процес дуже індивідуальний, кожен вибирає те, що йому подобається, але найголовніше - щоб нозі було зручно, не забувайте про це.

Для йоги

Костюм для заняття йогою буде з натуральних тканин, повітропроникний і легкий, щоб ви могли розслабитися і спокійно займатися.

Висновки

У будь-якому випадку головним критерієм при виборі спортивної форми, перш за все, повинен бути ваш власний комфорт. Якщо форма буде незручною, то й займатися в ній буде складно. Добре, що зараз у спортивних магазинах широкий асортимент одягу для будь-якого виду занять, і консультант завжди допоможе вам вибрати те, що потрібно. Головне не зосереджуватися на тому, що це спеціальна форма, і внести необхідні доповнення в ваш образ, і тоді ви станете одягати спортивну форму з таким же задоволенням , як і вечірнє плаття.

Попередня стаття: Як кататися на роликах
Наступна стаття: Тренажерний зал для дівчат